lopende band

CNC Machinaal bewerkend centrum:

YIKANG AUTOMATION

om klanten hogere demands.FLY te ontmoeten introduceerde de Automatisering geavanceerdere van het automatiseringsmateriaal en beheer filosofie, meer gevorderde delen het machinaal bewerken en assemblagetechnologie, ingevoerd eerste multi-platform volledig CNC machinaal bewerkend centrum, hoge snelheids automatische draaibanken, CNC werktuigmachines machinaal bewerkend, high-precision EDM, injectie het vormen, het stempelen, het gieten en ander divers materiaal van verschillende landen, en wij vechten om ons op dezelfde beginnende lijn met de geavanceerde internationale norm te bevinden elke dag.

CNC Verwerkingscentrum:

YIKANG AUTOMATION

OEM / ODM

De vliegautomatisering dringt erop aan dat slechts met de goede dienst, een bedrijf in wereldwijde concurrentie kan winnen. Zo zijn onze klanten altijd tevreden met onze producten en dienst.
De laatste jaren, heeft Angricht OEM relaties op lange termijn met sommige beroemde bedrijven in Europa, en de V.S. ontwikkeld en producten aan meer dan 70 landen en gebieden verkocht. De omzet neemt snel door 80 percenten per jaar een hoge vlucht.
In de nieuwe blauwdruk, zal de Vliegautomatisering de regionale voordelen van Yangtze-Delta, het product van de leveringskwaliteit en de goede dienst gebruiken; lever grote inspanningen om ons merk „VLIEG“ te bevorderen en een beroemde fabrikant op globaal hydraulisch en pneumatisch gebied te worden.

R & D

De vliegautomatisering werkt met vele beroemde universiteiten samen, vele professionele en technische personeel aangetrokken om zich bij ons aan te sluiten, vertegenwoordigt nu 25% van alle werknemers, heeft het bedrijf R&D-afdeling, met sterke wetenschappelijke en technologische sterkte, rijke beroepservaring, uitstekende productie en het verwerkingsmateriaal, kan onafhankelijk ontwerpen, allerlei pneumatische componenten ontwikkelen en vervaardigen en reeksen van materiaal voltooien, constante innovatie, uitstekend van productontwerp aan productieverrichtingen, die klanten voorzien van hoge prestatiesproducten.

Met superieure kwaliteit, concurrerende prijs, die aan recognization van klanten overal 70 landen wordt betreden.

YIKANG AUTOMATION

  • Afbeeldingen
  • lopende band
  • OEM / ODM
  • R & D
Contacten
Contacten: Mr. Jaren
Tel.: 0086-15257858856
Fax: 86-152-57858856
Contact
Mail ons