Xikou, Fenghua, Zhejiang-Provincie, China
Van goede kwaliteit Pulse Jet kleppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Pulse Jet kleppen voor verkoop
Het bedrijf van de vliegautomatisering verstrekt kwaliteitsproducten, snelle levering, waren wij zeer tevreden, wij hoopt om behulpzame verhouding op lange termijn met u te vestigen!

—— De V.S. Ben Lim

Ik heb alle punten die bevredigend worden gevonden getest, denk ik er grote markt in Korea zou kunnen zijn, Dank!

—— Korea Kim /General Mgr

Uw solenoïdeklep is goed, zeer spoedig ontvang ik de goederen. Ik ben zeer gelukkig! Dank u!

—— De Inkeping Allen van Nieuw Zeeland

Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Fly Automation Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd Ningbo Fly Automation Co.,Ltd
kantoorruimte Wekelijkse vergaderingen Office-omgeving

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : AIRWOLF
Aantal werknemers : 51~200
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 60% - 70%

De VLIEGautomatisering heeft momenteel een breed verkoopnetwerk meer dan 70 landen rond de wereld en dit aantal groeit elke dag, doen wij vele OEM productie voor één of ander wereldberoemd merk en ook hebben wij distributienetwerk in meer dan 13 landen. Wij proberen nu om de verkoopnetwerk van de VLIEGautomatisering op de meest efficiënte manier uit te breiden, om het even wie wie zeer voldoende ervaring in pneumatiek en hydraulica met goede sponsor van kapitaal heeft en zijn zeer geinteresseerd bij het behandelen van hoogte - de kwaliteit/het kosten-tarief producten is welkom om in de familie van de VLIEGautomatisering toe te treden.
Wij verstrekken beste kwaliteit, zeer concurrerende prijzen en spoedigst zal de reactie om onze agentenwinst ervoor te zorgen het misschien grootste marktaandeel voor belangrijke agent, AUTOMATISERING VLIEGT opleidende leraar verzenden om opleiding voor de verkooppersoneel van onze agent te doen en hen te helpen om de producten in tentoonstelling te tonen. Ook voor enige agent, zult u heel wat adreskaartje van uw land krijgen wanneer de VLIEGautomatisering China onderzoek van meer dan 10 tentoonstellingen rond de wereld en Internet ontvangt.
Heeft de de verkoopafdeling overzee van de VLIEGautomatisering 4 afdelingen, Marketing Dienst, Klantenservicedienst, groot-Projectdienst, nieuw-Product Afd., totaal 20 goedgetrainde mensen ondersteunend u met voldoende technische informatie en goed in het Engels.

Contactgegevens
Ningbo Fly Automation Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jaren

Tel.: 86-574-8887-1448

Fax: 86-574-56655151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)