Xikou, Fenghua, Zhejiang-Provincie, China
Thuis ProductenPulse Jet kleppen

Turbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves

Turbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves

  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
  • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves
 • Turbo SQP75 G3" Integral Pilot Pulse Jet Valves

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: TURBO
  Certificering: CE
  Modelnummer: SQP75

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 stuk
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: Plastic zakken, Dozen, Kartons, Pallets, of volgens de eis van de klant
  Levertijd: binnen 1-30 werkdagen na betaling
  Betalingscondities: T/T vooraf, Western Union, Paypal, creditcard
  Levering vermogen: 2000 PCs
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Model: SQP75 Materiaal: aluminiumlegering
  Grootte: 3“ Kleur: Zilverachtig
  Materiaal van Olieverbinding: NBR/Viton
  Hoog licht:

  SQP75

  ,

  Pilot Pulse Jet Valves

  ,

  G3 Pulse Jet Valves

  De turbo GLOBALE KLEP van SQP75 VOOR de VIERKANTE straalklep G3 van de TANK INTEGRALE PROEFimpuls“

  Beschrijving

  Het is een normale gesloten dubbele klep van de de verwijderingsimpuls van het diafragmastof. Deze die kleppen, voor het schoonmaken van filterelementen worden gebruikt in de systemen van de luchtfiltratie, worden specifiek ontworpen voor vlakke oppervlakten zoals vierkante kopbaltanks en van een flens voorzien tank. Als traditioneel model, met ingepaste en koppelingsverbinding, activeren verdeeld in twee types:
  Geïntegreerd: Elektronisch controletype
  Ver: Het type van luchtcontrole
  Een volledige waaier van bijkomende punten is beschikbaar met inbegrip van loodsen, rollen, diafragma, de lente.
   
  Voordelen:
  1. Kleine weerstand, goede omloop, die het werkingsgebied van gebruik van gasdruk uitbreiden.
  2. Super Met lange levensuur.
   
  Materialen:
  Kleplichaam: Aluminiumlegering
  Proef: Messing
  Rol: Plastiek
  Zetels & Verbindingen: TPE

  Turbo heeft een volledige waaier van impulskleppen voor de filters van de stofcollector bekwaam om aan al klanten technisch vereiste te voldoen.
  De turboimpulskleppen zijn ontwerp, met een flexibel en met lange levensuur diafragma voor een snelle het openen en het sluiten verrichting.

   

  Turbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves 0Turbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves 1

   

  KENMERKEN  
  Vloeistof Gefiltreerde en olievrije samengeperste lucht
  Temperatuur
  waaier
  STD diafragma -40°C; +80°C
  Vitondiafragma -30°C; +200°C
  Werkende druk min. 0,5; maximum 7,5 bar
  Lichaamse dekking Het aluminium van de matrijzengietvorm
  Kernbuis Roestvrij staal
  Duiker Roestvrij staal
  Schroeven Roestvrij staal
  Rolisolatie Klasse H
  Schakelaar PG 9; IP65 DIN 43650 ISO 4400
  Standaardvoltage 230 -110 - 24V/50-60VHz 19 VA
  24VDC 15W
  111.jpgTurbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves 3Turbosqp75 G3“ Integraal ProefPulse Jet Valves 4

   
  Kwaliteitsnormen
  Het bedrijf voor de producten is gloednieuwe originele producten, geen tweedehandse en gerenoveerde producten, of verlaat compensabele tien en keert het volledige bedrag terug, maar de koper toe te schrijven aan onze aankoop van modelfout is niet verantwoordelijk voor winst, geniet een andere van de verkoop van het bedrijf van producten van één jaar vanaf de datum van verzendingskwaliteitsborging, volgens de originele kwaliteitsnormen, tijdens garantie met productproblemen, behoeftebevestiging het testen door de op te lossen fabrikant, de leverancier, de de vraagkant toe te schrijven aan opslag, gebruik, slecht die onderhoud door het product van geringere kwaliteit wordt veroorzaakt, en bezwaar niet maken.
   
  Garantie
  Al punt komt met Basic 3-de Garantie van Maandverkopers, als punt gebrekkig in 3 Maand, wij vervanging zonder extra Lader (met inbegrip van het verschepen van prijs) zullen aanbieden Nadat wij het Gebrekkige punt ontvangen.
  Als het punt Gebrekkig na 3 Maand, Kopers achter het kan nog verzenden, zullen wij leveranciers of Manufactory voor Garantie contacteren. De kopers zouden kunnen moeten betalen de Verschepende prijs voor opnieuw verstuurden het vervangen punt.
   

  Concurrentievoordeel:

  Onze producteigenschappen: Onze Diensten waarborgen:
  1) Concurrerende prijs 1) De herinnering antwoordt (Antwoord met 24 uren)
  2) Goede kwaliteit 2) Vrije Steekproeven (de Klant betaalt voor de leveringskosten)
  3) Professionele Verpakking 3) Registratiesteun.
  4) Opbrengst volgens de instructie van Klanten 4) De foto's/de video's zijn beschikbaar tijdens productie.
  5) Niets vertraagt verzending 5) De ladingsinspectie, en verzendt ladingsfoto's vóór verzending.

   

  De elektromagnetische rol van de impulsklep is hoger dan de nationale standaardinjectie van de rangisolatie in de beschermingsklasse het volledige vullen van IP65, volledige koper geëmailleerde draad is, rolaantal hoger dan de nationale norm, verzekert de elektromagnetische impulsklep 6 miljoen wordt geactiveerd niet beschadigd is, kan de elektromagnetische rol 360 gr. in de impulsklep roteren, kan de kabeldoos 90 graden aan 4 x roteren kan worden geïnstalleerd om blootstelling in open te verhinderen wanneer de regen binnengaat, zeer vergemakkelijkt de installatie van verschillende hoeken.

   

  Inleiding
  De elektromagnetische impulsklep verwijst eens naar het gas door de klep in onmiddellijk een elektro ontvangen signaal door. Enkel als impulsfenomenen, heeft het de verandering van de korte schommeling. Daarom is het vraag de impulsklep. De de Industrie standaarddefinitie van elektromagnetische impulsklep voor elektromagnetische die controleklep en impulsklep samen, diafragmaklep door elektrosignalen wordt gecontroleerd.

   

  Het werk principe

  Het elektroimpulscontrolemechanisme verzendt inputsignalen zodat het elektromagnetische anker de bewegende bar aantrekt. Unclose het in evenwicht brengende gat om het drukgas in de achterholte van diafragma snel vrij te geven; het drukgas in de voorholte steunt het diafragma om de passage te openen en de klep begint schoon te maken.

   

  Het impulssignaal verdwijnt en de lente onmiddellijk van de ankerwerken om de bewegende bar te hervatten om het in evenwicht brengende gat te sluiten. Het drukgas in de achterholte van het diafragma en het de lentewerk samen om de passage te sluiten de klep houdt op schoonmakend.
  Het bevochtigingsgat in het diafragma functioneert om de luchtstroom te temperen wanneer de bewegende bar van anker voor het in evenwicht brengen en om de lucht aan de achterholte steunt te doortrekken zodra het in evenwicht brengende gat wordt gesloten om de passage te sluiten en op te houden schoonmakend.

   

  De voorschotinleiding:
  1. Eerst, bevestig in goede staat de impulsklep en dan geïnstalleerd
  2. De impulsklep zal direct de buitenmuur van flens van gasverzamelleiding worden geïnstalleerd. De nevelpijp over de gasverzamelleiding. Volgens de tekening en hand, de impulsklep die aangewezen nevelpijp en installatie aanpassen. Om de klep te vermijden installeer in de lucht diverse bodem. Als de impulsklep trachee en schakelaar aanpaste, zal de schakelaar voor het verzegelen slechts doel worden gebruikt. Het kan niet als structurele steuncomponenten. Het kan niet zich op de rechte verbindingslijn vaste neveltoorts en het pakket baseren. De van de nevelpijp en lucht verzamelleiding moet vaste onafhankelijke zijn.
  3. Om de harde noot, het maximumkoppel van 20 N*m.Tighten aan te halen de trachee, torsie van 20 N*m.
  4. De de draadbehoeften van de verbindingscontrole verbinden van elke elektrische zetel van de controleklep. Besteed aandacht aan de lijn adown om waterdichte regen te verhinderen. Of door de gezamenlijke en nylon pijp, zal het de impulsklep en de elektromagnetische assemblagedozen nylon pijpverbinding aansluiten.
  5. Om te verzekeren dat samengeperste schoon en droge lucht verstrekt. Het lucht diverse systeem verstrekt gematigde druk en controle voor lekkeninstallatie. (het kan op zeep en water borstelen, controleren of de interface bel is). De druk werd uitgevoerd op het opgeblazen luchtkussen (de druk van de klep is rond 0,03 ~ 0. mpa 86), adviseert voor luchtdruk 0,8 mpa maximum
  6. Testend impulsklep blazen, die al controleklep luisteren of het normale bedrijfsvoering is en of het impuls het blazen geluid duidelijk is.

  Contactgegevens
  Ningbo Fly Automation Co.,Ltd
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten