Xikou, Fenghua, Zhejiang-Provincie, China
Thuis ProductenAutomobiel Autodelen

AT75 1/4“ 1/2“ Actuator 1 van de“ 1,5“ Automobiel Autodelen Dubbelwerkende Pneumatische Klep

AT75 1/4“ 1/2“ Actuator 1 van de“ 1,5“ Automobiel Autodelen Dubbelwerkende Pneumatische Klep

  • AT75 1/4" 1/2" 1" 1.5" Automotive Auto Parts Double Acting Pneumatic Valve Actuator
  • AT75 1/4" 1/2" 1" 1.5" Automotive Auto Parts Double Acting Pneumatic Valve Actuator
  • AT75 1/4" 1/2" 1" 1.5" Automotive Auto Parts Double Acting Pneumatic Valve Actuator
  • AT75 1/4" 1/2" 1" 1.5" Automotive Auto Parts Double Acting Pneumatic Valve Actuator
 • AT75 1/4" 1/2" 1" 1.5" Automotive Auto Parts Double Acting Pneumatic Valve Actuator

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Certificering: CE
  Modelnummer: AT75

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 stuk
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: Plastic zakken, dozen, kartons, Pallets, of volgens de eis van klant
  Levertijd: binnen 1-30 werkdagen na betaling
  Betalingscondities: T/T, Western Union
  Levering vermogen: 1000 stuks
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Modelcode: AT75 kleur: zilverachtig
  Lichaamsmateriaal: Aluminium naam: Pneumatische aandrijving
  Hoog licht:

  automotive car parts

  ,

  auto vehicle parts

  AT75 1/4“ 1/2“ 1 definitieve het controleren“ 1,5“ Pneumatische dubbelwerkende actuator van het elementen zilverachtige Aluminium

   

  WAARSCHUWING

  1.Do om niet actuator in werking te stellen die ontvlambare, oxyderende, corrosieve, explosieve of onstabiele gassen of vloeistoffen gebruikt (gebruiks slechts niet gevaarlijke vloeistoffen - groep 2 volgens 97/26/EC richtlijn). Voorts voor actuators die in potentieel explosieve streken wordt geïnstalleerd, zorg ervoor dat de interne delen van actuator in geen contact met de externe atmosfeer komen.

  2.Before installerend actuator op de klep zorg ervoor dat de omwentelingsrichting en de positieindicator in de correcte positie zijn.

   

  ARBEIDSVOORWAARDEN EN TECHNISCHE GEGEVENS

  1.Operating tijd (zie technisch gegevensblad): Voorzichtigheid: de werkende tijd hangt van verscheidene factoren af
  zoals leveringsdruk, pasten de capaciteit van het leveringssysteem (pijpdiameter, stroomcapaciteit pneumatische toebehoren), het kleptype, de kleptorsie en de cijfers, veiligheidsfactor, cyclusfrequentie, temperatuur, enz. toe

   

  2.Rotation en slagaanpassing (zie technisch gegevensblad):
  Voor standaardactuators (omwenteling 90°), actuators 120° (omwenteling 120°), actuators 135° (omwenteling 135°) en actuators 180° (omwenteling 180°). Slagaanpassing bij 0° (gesloten zuigers): +15°max/- 5°. Slagaanpassing bij 90°, 120°, 135° en 180° (open zuigers): +5°/-15°max. voor actuator AT045U is de slagaanpassing bij 90° (open zuigers) slechts op verzoek beschikbaar.

   

  3.Construction: rek en pignonactuator ontwerp geschikt voor zowel binnen of openluchtinstallaties.

   

  4.Protection en corrosieweerstand: Alle actuators worden voorzien van corrosiebescherming voor normale milieu's. Voor corrosieweerstand van de verschillende soorten bescherming zie technisch gegevensblad. Alvorens actuator in agressief milieu te installeren, zorg ervoor dat het geselecteerde beveiligingsniveau geschikt is.

   

  Belangrijk veiligheidsbericht!

  1.For de veiligheidsredenen, actuator moeten niet op elk ogenblik tijdens installatie worden onder druk gezet aangezien de verwonding kan voortvloeien.
  2.The de uiterste netheid wordt vereist tijdens de verbinding van de luchtlevering aan actuator d.w.z. de verbindingspijp
  de draad, de montage en de verbindingen moeten schoon en vuil-vrij zijn.

  3.When-de montagetoebehoren op actuators, assembleren hen zodanig dat de noodsituatiecontrole van de solenoïdeklep en de bovenkant van de drijfas, zouden moeten noodsituatie handverrichtingen worden vereist gemakkelijk toegankelijk zijn.

  4.Before de montage op de klep, zorgt ervoor dat de actuator/klep correct georiënteerd is, afhangend van welke richting van omwenteling wordt vereist.

  5.For spring terugkeeractuators op, vermijden dat de gevaarlijke en/of corrosieve substanties in de werkomgeving in de externe kamers door adequate filters en/of solenoïdekleppen te gebruiken binnengaan.

   

   

   

  AT75 1/4“ 1/2“ Actuator 1 van de“ 1,5“ Automobiel Autodelen Dubbelwerkende Pneumatische Klep 0

   

   

  AT75 1/4“ 1/2“ Actuator 1 van de“ 1,5“ Automobiel Autodelen Dubbelwerkende Pneumatische Klep 1AT75 1/4“ 1/2“ Actuator 1 van de“ 1,5“ Automobiel Autodelen Dubbelwerkende Pneumatische Klep 2

   

  Producten het winkelen gids
  Bijvoorbeeld: u wilt een partij cilinders kopen maar u weet welk niet type u werkelijk behoefte bent, zodat kunt u me al uw vereiste vertellen en ik zal aan u adviseren.

   

  Garantie
  Al punt komt met Basic 3-de Garantie van Maandverkopers, als punt gebrekkig in 3 Maand, wij vervanging zonder extra Lader (met inbegrip van het verschepen van prijs) zullen aanbieden Nadat wij het Gebrekkige punt ontvangen.

  Als het punt Gebrekkig na 3 Maand, Kopers achter het kan nog verzenden, zullen wij leveranciers of Manufactory voor Garantie contacteren. De kopers zouden kunnen moeten betalen de Verschepende prijs voor opnieuw verstuurden het vervangen punt.

   

  Contactgegevens
  Ningbo Fly Automation Co.,Ltd
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten