Liandong-u-Gu 17-2#, Shengyuan-Road 1#, Jiangkou-Straat, Fenghua-District, Ningbo-Stad, Zhejiang-Provincie, China
Thuis ProductenDe Uitrusting van de diafragmareparatie

Van de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het Nitril

Van de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het Nitril

  • PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
  • PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
  • PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
  • PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
  • PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
PENTAIR MECAIR DB114 Diaphragm Repair Kits NBR / fluororubber / Nitrile Integral Or Remote Pulse Jet Valves
Productdetails:
Plaats van herkomst: Ningbo
Merknaam: Mecair
Certificering: CE
Modelnummer: DB114
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Plastic zakken, dozen, kartons, Pallets, of volgens de eis van klant
Levertijd: binnen 1-30 werkdagen na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Modelcode: DB114 Materiaal: NBR of fluororubber
Impuls ventiel: VNP214 VEM214 Maak: PENTAIR MECAIR
kleur: Black Origineel: China
Hoog licht:

de uitrusting van de de pompreparatie van het arodiafragma

,

de reparatieuitrusting van de diafragmapomp

De Reparatieuitrustingen NBR van het Mecairdb114 Diafragma/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het Nitril

Het opdracht geven van tot Code: DB114

Het diafragma is geschikt voor de kleppen van Mecair pusle: VNP214, VEM214, VNP314, VEM314

Metial: Nitril of Gemeenschappelijk rubber

Gebruik: Voor de Impuls Straalkleppen

Structuur en Prestaties:
Het met een laag bedekken van beide kanten van één enkele laag of veelvoudige lagen, en stof knipt niet met rubber. Methode volgens hun vorm van de methode van de membraandruk. Volgens verschillende vereisten kan van kunststof, verschillend stoffendiafragma worden vervaardigd. De prestaties van nitril rubberdiafragma met een mengsel van rubber en polysulfide het rubber materiële, geklemde diafragma van de canvasschijf (vaak genoemd het diafragma) gebruikten enkele siliconerubber, fluororubber, epichlorohydrin zien de rubber materiële eigenschappen en de recente ontwikkeling beschrijving onder de diafragmaprestaties.
Waaier van de diafragma zelf hangen de werkende temperatuur en de drukwaaier van de types van plastiek, stof en structuur af. Het diafragma kan bij -50 tot 100 ° C, 0,4 voorwaarden van ~ worden in werking gesteld 0.8MPa; het fluorrubber en silicone rubberdiafragma 232 kunnen in -80 graden Celsius werken. Epichlorohydrin kan het rubberdiafragma onder druk 0,4 ~ 0.8MPa, luchtstrakheid, anti-veroudert, levensduur en het levensgelijke van de motorrevisie werken.

Impuls straalklep

1. Gebruikt buiten zak-type stofdoek zak-stofdoek blazende en schoonmakende as.

2. Adopte dit soort structuur dat in de lucht porket. onderdompelt.

3. Vergelijk bij andere structuur, verminder weerstand in intervalkanaal en druk van blazende leverancier.

4. Zo past het siuation van lage druk aan, vermindert energieverbruik en verlengt membranceflard het gebruiken.


Opbrengsstructuur
Landstreek: De korst van de klep en sluit over wordt gemaakt van aluminiumlegering die door matrijs, goede verschijning, zware intensiteit, geen gaslek te drukken wordt gevormd. De structuur van verbinding van achter dringende lucht twee van intervalkanaal van klep is redelijk. dit ontwerp maakt „ubmerged-type“ ware wegens het openen van en het sluiten van gezicht van klep in luchtzak de plaats bepalen van. De lucht van zak kan in het blazen voorzien van een canule straightly komen. Het stemt verzoek met lage luchtdruk en grote hoeveelheid het blazen overeen.
Elektromagnetisch in werking gestelde klep: De klep van de controleimpuls door remoting. Met de rol van de trubebasis en de elektroafzet van DIN, conwiniet het binnen beschermt plaatsen of het buiten plaatsen, waterdicht en stofdicht voor. Tot JB/t5916-91-norm.
Membraanflard: Keur zich schotel-type, en het grote bewegen goed. De klep kan in 0.08-0.1 tweede worden geopend. U kunt het membraanflard van het keus synthetische die rubber van de invoermaterialen wordt gemaakt in ijzig klimaat. Het membraanflard kan het langst worden gebruikt bij het werk de temperatuur van -40℃ aan -55℃ is.


1, Technische Paremeter
1Acclimation:
1) Temperatuur: -10~+55℃;
2) Werkend Middel: schone lucht
2Humidity: minder dan 85%
3Blowing leveranciersdruk: het is betere 0.2~0.3Mpa, or0.3~0.6Mpa.
4Blowing tolerantie: bij het blazen de leveranciersdruk is is de tijd van 0.25Mpa en het blazen 0,1 tweede.


De foto toont

Van de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het NitrilVan de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het NitrilVan de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het Nitril

De tekeningen rangschikken:

Van de het Diafragmareparatie van PENTAIR MECAIR DB114 de Uitrustingen NBR/Integrale of Verre de Impuls Straalkleppen van fluororubber/van het Nitril

Levering
1. Als de producten die wij in opslag hebben gehad, zullen wij het ZO VLUG MOGELIJK na betaling versturen.
2. Als de producten die werden aangepast, zullen wij de productie binnen een gespecificeerde periode, voltooien en zullen het de eerste keer versturen, kunnen wij het beloven.
3. Ook kunnen wij door uw leveringsrekening verzenden als u wilt.
4. Wij hebben een verscheidenheid van manieren om goederen, gewoonlijk DHL, Fedex te verzenden, zal TNL normale manieren zijn. Als u gebruik van een koerier vereist, kunnen wij het doen.

Concurrentievoordeel

Onze producteigenschappen Onze Diensten waarborgen:
1) Concurrerende prijs 1) De herinnering antwoordt (Antwoord met 24 uren)
2) Goede kwaliteit 2) Vrije Steekproeven (de Klant betaalt voor de leveringskosten)
3) Professionele Verpakking 3) Registratiesteun.
4) Opbrengst volgens de instructie van Klanten 4) De foto's/de video's zijn beschikbaar tijdens productie.
5) Niets vertraagt verzending 5) De ladingsinspectie, en verzendt ladingsfoto's vóór verzending.

De voorschotinleiding:
1. Eerst, bevestig in goede staat de impulsklep en dan geïnstalleerd
2. De impulsklep zal direct de buitenmuur van flens van gasverzamelleiding worden geïnstalleerd. De nevelpijp over de gasverzamelleiding. Volgens de tekening en hand, de impulsklep die aangewezen nevelpijp en installatie aanpassen. Om de klep te vermijden installeer in de lucht diverse bodem. Als de impulsklep trachee en schakelaar aanpaste, zal de schakelaar voor het verzegelen slechts doel worden gebruikt. Het kan niet als structurele steuncomponenten. Het kan niet zich op de rechte verbindingslijn vaste neveltoorts en het pakket baseren. De van de nevelpijp en lucht verzamelleiding moet vaste onafhankelijke zijn.
3. Om de harde noot, het maximumkoppel van 20 N*m.Tighten aan te halen de trachee, torsie van 20 N*m.
4. De de draadbehoeften van de verbindingscontrole verbinden van elke elektrische zetel van de controleklep. Besteed aandacht aan de lijn adown om waterdichte regen te verhinderen. Of door de gezamenlijke en nylon pijp, zal het de impulsklep en de elektromagnetische assemblagedozen nylon pijpverbinding aansluiten.
5. Om te verzekeren dat samengeperste schoon en droge lucht verstrekt. Het lucht diverse systeem verstrekt gematigde druk en controle voor lekkeninstallatie. (het kan op zeep en water borstelen, controleren of de interface bel is). De druk werd uitgevoerd op het opgeblazen luchtkussen (de druk van de klep is rond 0,03 ~ 0. mpa 86), adviseert voor luchtdruk 0,8 mpa maximum
6. Testend impulsklep blazen, die al controleklep luisteren of het normale bedrijfsvoering is en of het impuls het blazen geluid duidelijk is.

De naverkoopdienst
Wij kunnen een reeks van de naverkoopdienst, zoals productinleiding, steun, het zuiveren, technische ondersteuning etc. verlenen.


Het volume van de uitlaatkamer van betere DMF-impulsklep wordt verhoogd. Het doordringbaarheids magnetische materiaal van impulsklep wordt verhoogd, en ook, zijn de materialen van structuur van diafragma en de druklente beter, zodat het uitlaatvolume van klep wordt verhoogd om de magnetische sterkte en de gevoeligheid evenals de elementenbetrouwbaarheid en de verrichtingsstabiliteit van impulsklep op te heffen. Zijn levensduur zal zeer verlengd worden.

Contactgegevens
Ningbo Fly Automation Co.,Ltd

Tel.: +8615257858856

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten